Take-away en Indodrive

  • Home /
  • Take-away en Indodrive

Take-away en Indodrive

Bestel en betaal online, haal uw bestelling op bij onze indodrive!
INDOFOODS LANCEERT DRIVE BY PICK UP POINT Indofoods biedt nu een uitbreiding op de bestaande afhaal- en bezorgservice. Wij merken dat in navolging van gestelde “social distancing” maatregel de consument uit voorzorg liever niet de deur uit gaat. Indofoods biedt nu de mogelijkheid om een bestelling door te geven via onze webshop en bij opmerkingen te melden of het warm/koud opgehaald wordt bij de INDODRIVE op het aangewezen tijdstip. Je kunt gewoon in de auto blijven zitten en komt op deze manier niet in contact met andere mensen. Veilig, makkelijk, snel en mogelijk voor een maaltijd voor 1 persoon of het gehele gezin.

Indodrive? Klik hier

INDOFOODS LANCEERT DRIVE BY PICK UP POINT
Indofoods biedt sinds kort een uitbreiding op de bestaande afhaal- en bezorgservice. Wij merken dat in navolging van gestelde “social distancing” maatregel de consument uit voorzorg liever niet de deur uit gaat. Indofoods biedt nu de mogelijkheid om een bestelling door te geven via onze webshop en bij opmerkingen te melden of het warm/koud opgehaald wordt bij de INDODRIVE op het aangewezen tijdstip. Je kunt gewoon in de auto blijven zitten en komt op deze manier niet in contact met andere mensen. Veilig, makkelijk, snel en mogelijk voor een maaltijd voor 1 persoon of het gehele gezin.

Tot snel! 
Team Indofoods

HOE WERKT HET?

  1. Stap 1: ga naar onze bezorgpagina via https://indofoodszoetermeer.foodticket.nl
  2. Stap 2: Ga naar afhalen en klik op "bestel online"
  3. Stap 3: Voeg "contactloos betalen indodrive" toe aan uw winkelwagen
  4. Stap 4: geef uw bestelling door
  5. Stap 5: klik op bestellen
  6. Stap 6: betaal met iDeal
  7. Stap 7: stap in uw auto en tot straks bij de Indodrive (Wattstraat 48 A)

   

Welkom - Selamat Datang

Bent u ook zo'n "Indofood Lover"? Indofoods serveert de heerlijkste traditioneel Indonesische gerechten, de mooiste smaken uit de Gordel van Smaragd, bereid met passie en een flinke scheut liefde. Van heerlijke bites & broodjes en vers gegrilde satés tot complete schotels (plates), uitgebreide rijsttafels en om maar te zwijgen over onze chef's specials... Laat al je zintuigen prikkelen en geniet....Selamat Makan!  

Onze Gerechten

Bekijk onze uitgebreide menukaart: van heerlijke Bites, vers geroosterde Satés en Soepen tot complete schotel & rijsttafelmenu's.

Lees meer

 

Afhalen en Bezorgen

Welkom in bij Indofoods

Take-Away • Bezorging • IndoDrive

Direct bestellen

Catering

Uw (bedrijfs)feest, borrel of (verjaardags)partij, evenement in Indonesische sferen?
Lees meer

Bestel nu je tafel online!