Indodrive

Indodrive

Bestel en betaal online, haal uw bestelling op bij onze indodrive
INDOFOODS LANCEERT DRIVE BY PICK UP POINT Indofoods biedt nu een uitbreiding op de bestaande afhaal- en bezorgservice. Wij merken dat in navolging van gestelde “social distancing” maatregel de consument uit voorzorg liever niet de deur uit gaat. Indofoods biedt nu de mogelijkheid om een bestelling door te geven via onze webshop en bij opmerkingen te melden of het warm/koud opgehaald wordt bij de INDODRIVE op het aangewezen tijdstip. Je kunt gewoon in de auto blijven zitten en komt op deze manier niet in contact met andere mensen. Veilig, makkelijk, snel en mogelijk voor een maaltijd voor 1 persoon of het gehele gezin.

INDOFOODS LANCEERT DRIVE BY PICK UP POINT
Indofoods biedt sinds kort een uitbreiding op de bestaande afhaal- en bezorgservice. Wij merken dat in navolging van gestelde “social distancing” maatregel de consument uit voorzorg liever niet de deur uit gaat. Indofoods biedt nu de mogelijkheid om een bestelling door te geven via onze webshop en bij opmerkingen te melden of het warm/koud opgehaald wordt bij de INDODRIVE op het aangewezen tijdstip. Je kunt gewoon in de auto blijven zitten en komt op deze manier niet in contact met andere mensen. Veilig, makkelijk, snel en mogelijk voor een maaltijd voor 1 persoon of het gehele gezin.

Tot snel! 
Team Indofoods

HOE WERKT HET?

  1. Stap 1: ga naar onze bezorgpagina via https://indofoodszoetermeer.foodticket.nl
  2. Stap 2: Ga naar afhalen en klik op "bestel online"
  3. Stap 3: Voeg "contactloos betalen indodrive" toe aan uw winkelwagen
  4. Stap 4: geef uw bestelling door
  5. Stap 5: klik op bestellen
  6. Stap 6: betaal met iDeal
  7. Stap 7: stap in uw auto en tot straks bij de Indodrive (Wattstraat 48 A)

   

Indodrive? Klik hier

Welkom bij Indofoods - Selamat Datang

Bent u ook zo'n "Indofood Lover"? Indofoods serveert de heerlijkste traditioneel Indonesische gerechten, de mooiste smaken uit de Gordel van Smaragd, bereid met passie en een flinke scheut liefde. Van heerlijke bites & belegde broodjes en vers gegrilde satés tot complete schotels (plates), uitgebreide rijsttafels en om maar te zwijgen over onze chef's specials... Laat al je zintuigen prikkelen en geniet....Selamat Makan!

Onze Gerechten

Bekijk onze uitgebreide menukaart: van heerlijke Bites, vers geroosterde Satés en Soepen tot complete plates & rijsttafelmenu's. Voor afhaal, bezorgen of IndoDrive. 

Lees meer

 

Restaurant

Ons restaurant is helaas gesloten, wij verwelkomen u graag in de Take-Away, Indodrive of Bezorging

Lees meer

Chef's specials

In de Take-away bieden wij op aanvraag een wisselend assortiment à la carte gerechten v.a. € 10,00

Suggesties? Mail naar chef@indofoods.nl.

Bestel nu je tafel online!