Take-away

  • Home /
  • Afhaal Restaurant

TAKE AWAY & INDODRIVE

Afhaal, bezorging en Indodrive geopend

AFHAAL EN BEZORGING GEOPEND
Ons restaurant hebben wij coronaproof gemaakt. U dient vooraf te reserveren met max 4 personen mits 1 gezin dan mogen er meer aan een tafel). Mondkapjes zijn gewenst. Bij binnenkomst ontsmet u uw handen bij de desbetreffende zuil. Houdt 1,5 meter afstand tot onze andere gasten. Bij toilet gebruik mondkapje gewenst. Aan tafel vragen wij u een formulier in te vullen voor evt.  contactonderzoek . Na 2 weken worden deze gegevens weggegooid. U kunt dmv een qr code zelf bestellen met uw eigen telefoon. Geniet van onze indonesische specialiteiten.

INDOFOODS LANCEERT DRIVE BY PICK UP POINT
Indofoods biedt nu een uitbreiding op de bestaande afhaal- en bezorgservice. Wij merken dat in navolging van gestelde “social distance” maatregel de consument uit voorzorg liever niet de deur uit gaat. Indofoods biedt nu de mogelijkheid om een bestelling door te geven via onze webshop en bij opmerkingen te melden of het warm/koud opgehaald wordt bij de INDODRIVE op het aangewezen tijdstip. Je kunt gewoon in de auto blijven zitten en komt op deze manier niet in contact met andere mensen. Veilig, makkelijk, snel en mogelijk voor een maaltijd voor 1 persoon of het gehele gezin.

Tot snel! 
Team Indofoods

OPENINGSTIJDEN INDOFOODS

Maandag gesloten
Dinsdag       14.00 - 20.00 uur
Woensdag   14.00 - 20.00 uur
Donderdag   14.00 - 20.00 uur
Vrijdag 14.00 - 20.00 uur
Zaterdag      14.00 - 20.00 uur
Zondag        14.00 - 20.00 uur

Online bestellen?

Welkom bij Indofoods - Selamat Datang

Bent u ook zo'n "Indofood Lover"? Indofoods serveert de heerlijkste traditioneel Indonesische gerechten, de mooiste smaken uit de Gordel van Smaragd, bereid met passie en een flinke scheut liefde. Van heerlijke bites & belegde broodjes en vers gegrilde satés tot complete schotels (plates), uitgebreide rijsttafels en om maar te zwijgen over onze chef's specials... Laat al je zintuigen prikkelen en geniet....Selamat Makan!

Onze Gerechten

Bekijk onze uitgebreide menukaart: van heerlijke Bites, vers geroosterde Satés en Soepen tot complete plates & rijsttafelmenu's. Voor afhaal, bezorgen of gezellig eten in ons restaurant. 

Lees meer

 

Restaurant

Contactloos afhalen? Dat kan via onze indodrive

Lees meer

Chef's specials

In het Restaurant serveren wij een wisselend assortiment à la carte gerechten v.a. € 10,00

Suggesties? Mail naar chef@indofoods.nl.

Even snel iets afhalen of gezellig tafelen met vrienden, famiie of kennissen? Wees welkom bij Indofoods!
Ruime keus aan voorgerechtjes zoals diverse indosnacks, een Soto Ayam of gaat u voor Tempe Medoan met een pittige sambal kecap. Oh ja... Wij grillen uw saté live in onze satebar. Sate ayam, babi, tahu/tempe of kambing vers geroosterd op uw bord. Óf kiest u het koningsnummer van Sticky-Rice, de Istemewa-Plate? Smaken uit Sumatra, Java en Bali in 1 menu. Gele (feest)rijst geserveerd met rundvlees rendang(zeer pittig), kip Bali, pikante boontjes, ei blado, zoetzuur van komkommer, geroosterde kokos en kroepoek. Laat u verwennen door onze kokkies. Natuurlijk serveren wij er een ijskoude Bir Bintang of tjendol bij.

Kunt u niet wachten om te zien welke gerechten wij op onze restaurant- en thuisbezorgdkaart hebben? Download dan hier onze placemat.

Bestel nu je tafel online!